Hans van Loenhoud & Stefan Staal – Requirements Engineering in een vernieuwd jasje! [NL]

Speaker:

  • Hans van Loenhoud
  • Stefan Staal

Language: Dutch

Abstract:

Zou jij aan iets nieuws beginnen zonder er eerst goed over na te denken? Ergens op af gaan als een kip zonder kop? Waarschijnlijk is je antwoord een stellig ‘Nee’.

Dat doe je thuis niet en in je dagelijks werk evenmin. Heb je te maken met de ontwikkeling van of verandering in (IT-)systemen, dan zijn de specificaties, ofwel de requirements, hét middel om grip te houden op die verandering. Requirements ondersteunen de ontwikkeling van een product of dienst in de richting die bij de business en de situatie past. Of je nu een Agile aanpak zoals Scrum of Kanban toepast, of een meer traditionele ontwikkeling volgt, in alle gevallen zijn duidelijke en door alle partijen onderschreven requirements de basis voor succes. Maar hoe kom je tot die duidelijke requirements? Op die vraag is gelukkig een helder antwoord.

In deze sessie lichten wij een tipje van de sluier op met een inkijk in het vakgebied van requirements engineering en de opleidingen die daarover beschikbaar zijn.

Wereldwijd zijn tienduizenden gecertificeerd op basis van het curriculum van de International Requirements Engineering Board (IREB). Met het onlangs vernieuwde Foundation Level is het uitwerken van professionele requirements voor iedere IT-er binnen handbereik. Schrijf je in en ontdek wat een IREB certificaat voor je kan betekenen.

Date

Apr 14 2021
Expired!

Time

16:00 - 17:00